top of page
  • Writer's pictureWebelinx Love Story Games

Srpski | Kako postati blogerka u igri Ljubavna priča: Blog tajni?

NAPOMENA

Ovaj tekst otkriva delove priče iz igre.

Savetujemo Vam da prvo odigrate igru pre nego što nastavite.


Sigurno se pitate kako je junakinja igre Ljubavna priča: Blog Tajni uopšte postala poznata. Kako smo saznali od njene najbolje drugarice Helene, sve je u stvari počelo kao šala! Možete li da zamislite to? Pošto je naša junakinja ne samo prelepa, već i veoma pametna, odlučila je da spoji svoje dve najveće ljubavi - pisanje i modu. I tako je njen prvi post na blogu ugledao svetlost dana.

Blogerka razmišlja o članku koji piše za svoj blog.
Šta bih mogla da napišem sledeće?

Inspiracija


Junakinja naše priče je bila fascinirana modom otkad zna za sebe. Ona prati sve trendove i modne revije, i često razgovara o tome. Helena kaže da nije uvek oduševljena da sa svojom drugaricom vodi takve razgovore, ali da je takođe podržava i želi da sasluša sve što ona ima da kaže. U stvari je Helena ta koja je došla na ideju da njena drugarica piše blog o modi. Glavna junakinja je bila oduševljena idejom i istog trenutka je počela da radi na svom blogu.


Da li je Lady Daredevil bila hit od samog početka?


Kako nam Helena otkriva,

Bilo je potrebno malo vremena da Lady Daredevil pronađe temu za koju je njena publika bila najviše zainteresovana. Njeni najpoznatiji postovi su uvek bili o nekome iz škole ili o nekoj velikoj modnoj reviji koja se održavala u gradu.

Drugim rečima, glavna junakinja se fokusirala na te stvari i izgradila karijeru praktično ni iz čega. I tako je sve počelo, a broj njenih pratilaca i dalje neprestano raste!


Kako slava utiče na nju?


Pošto niko ne zna ko je zapravo Lady Daredevil, glavna junakinja ima taj luksuz da bude anonimna. A što se novca tiče, ona zarađuje mnogo, to je istina, ali kako Helena kaže, ona je beskrajno skromna i uvek spremna da pomogne drugim ljudima kako god može.

I to je priča o nastanku moje super junakinje,

kako Helena sada vrlo često kaže.


 

Upoznajte svog heroja ODMAH!

Preuzmite igru direktno na svoj telefon i igrajte na SRPSKOM JEZIKU:

 

Da li vam se dopao ovaj članak? Napišite komentar i recite nam Vaše mišljenje! Pomozite nam da usrećimo i druge - podelite prijateljima na društvenim mrežama!

260 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page