top of page
  • Writer's pictureWebelinx Love Story Games

Srpski | U koga je Marija (Ljubavna priča: Drama) bila zaljubljena kad je upoznala Petra?

Updated: Jul 17, 2019

UPOZORENJE

Ovaj tekst otkriva delove priče iz igre.

Savetujemo Vam da prvo odigrate igru pre nego što nastavite.


Marija Lopez iz Ljubavne priče: Drama je lik koji nudi mnogo zanimljivih činjenica, a kako mnogi od vas nisu uvideli jednu koja je posebno interesantna, rešili smo da napišemo članak o tome i objavimo ga na našem blogu. Marija, kao što i sami znate, poseduje nekoliko karakteristika koji su veoma značajni za tok priče, što je nešto o čemu imate prilike da čitate iz epizode u epizodu. Međutim, da li ste znali da je ona još uvek bila zaljubljena u Migela iz Madrida kada je upoznala Petra, koga je zavolela na prvi pogled?

Marijine prelepe zelene oči vide samo Petra - Ljubavna priča: Drama
Marijine prelepe zelene oči vide samo Petra

Marija, najniža devojka u Drami, upoznala je Migela tokom tradicionalne posete deki u Madridu tokom letnjeg raspusta. Ako joj je verovati na reč, od njega je naučila da posebno ceni lepote koje Madrid pruža.


Drugarica koja dosta toga zna o njoj


Marija je bila do ušiju zaljubljena u njega dok nije upoznala Petra u klubu Oh Yeah. U to vreme još uvek se dopisivala s Migelom, a njih dvoje planirali su i da se ponovo sastanu na prolećnom raspustu,

kaže njena dobra drugarica, a zatim nastavlja s pričom i otkriva nam sledeću stvar:


Ali je onda odlučila da kaže Migelu o svojim neočekivanim osećanjima za Petra. To mu je slomilo srce...

Svako ima pravo da traži svoju sreću


Marija je uradila ono što je morala, i zato niko ne može da je krivi za njene odluke. A setite se samo da je rekla da joj je Petar priznao da misli da je ona najslađe parče torte! To je baš slatko, zar ne? Osim toga, oboje tvrde da između njih postoji ljubav koja se rodila na prvi pogled.


Problemi u Raju?


Ipak, uprkos tome što se čini da su oni srodne duše, njihova veza ima ozbiljne uspone i padove. To je prvenstveno zbog toga što on ume da bude prilično čudan u pojedinim situacijama, a i zato što ona baš i ne podnosi ljude koji su pasivno-agresivni.


Šta vi mislite, da li će njihova ljubav preskočiti sve prepreke i istrajati? Pritom imajte na umu da njen jedinstveni mladež iznad leve obrve može da joj donese pažnju i interesovanje i drugih momaka.


 

Upoznajte svog heroja ODMAH!

Preuzmite igru direktno na svoj telefon i igrajte na SRPSKOM JEZIKU!


Download Vampire Love Story Games for Android on Google Play

 

Da li vam se dopao ovaj članak? Napišite komentar i recite nam Vaše mišljenje!

Pomozite nam da usrećimo i druge - podelite prijateljima na društvenim mrežama!

201 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page