top of page
  • Writer's pictureWebelinx Love Story Games

Serbian - Da li ste znali da je Ozren koristio Irenine supermoći za svoja istraživanja?

UPOZORENJE

Ovaj tekst otkriva delove priče iz igre.

Savetujemo Vam da prvo odigrate igru pre nego što nastavite.


U igrici Ljubavna priča s vampirima, kada glavna junakinja naiđe na Irenu u Ozrenovom skloništu saznaje da su njena majka i Irena pomagale Ozrenu u istraživanju i da su se njih dve kasnije posvađale, što je za Irenu bio znak da okonča saradnju s njima. Pitanje koje se postavlja jeste zašto je uopšte Irena bila potrebna Ozrenu za istraživanje kada je imao pomoć Katarine i Dušana?

Irena razmišlja o svojoj prošlosti i Ozrenu u Vampire Love Story
Irena razmišlja o svojoj prošlosti i Ozrenu

Istina je da su i Katarinu i Irenu zanimali Ozrenovi natprirodni eksperimenti, ali nisu baš i jedna i druga bile oduševljene idejom da ponude svoju pomoć.


Prošlost čuva sve odgovore


Razumljivo, Katarina je bila zaljubljena u njega, pa se podrazumeva da je želela da da svoj doprinos njegovom istraživanju koliko god je to bilo u njenoj moći,

saznajemo od našeg izvora koji je odlično informisan o tome. Međutim, kada se radi o Ireni, stvar je bila malo drugačija...


Što se tiče Irene, ona se dogovorila s Ozrenom da mu pomogne samo zato što je imala natprirodne moći, jer su one bile gotovo neophodne Ozrenu za njegov tadašnji eksperiment.

Naš izvor takođe otkriva da je posedovanje natprirodnih sposobnosti, kao što su čini za zavaravanje, telekineza ili šesto čulo za otkrivanje opasnosti, bilo upravo ono što je Ozrenu trebalo dok se igrao ljudskim životom i pokušavao da stvori čoveka kojeg bi krasila #besmrtnost .


Osećanje koje je uzelo stvari u svoje ruke


I zaista, #supermoći koje je posedovala Irena bile su od ogromne pomoći sve dok Katarinina #ljubomora nije uzdrmala njihovu saradnju. Nakon određenog vremena, ludo zaljubljena kakva je bila, Katarina je počela da doživljava Irenu kao pretnju njenoj vezi s Ozrenom, pa je on ubrzo odlučio da mu Irenine usluge više nisu bile potrebne. Srećom, Irena je lako uvidela da su #ljubav i ljubomora u potpunosti zaslepile Katarinu, pa celu tu situaciju nije ni doživljavala lično. Iz tog razloga je i rešila da spasi njenu ćerku i osveti se Ozrenu.


Još mnogo stvari obavijeno je velom tajne u igri Ljubavna priča s vampirima, pa Vam savetujemo da pomno pratite naš Blog kako biste saznali šta se sve dešava u ovoj misterioznoj ljubavnoj priči u kojoj #vampiri drže sve konce u svojim rukama!


 

Upoznajte svog heroja ODMAH!

Preuzmite igru direktno na svoj telefon i igrajte na SRPSKOM JEZIKU!


Skinite igru Ljubavne igrice sa vampirima za Android

Skinite igru Ljubavne igrice sa vampirima za iOS

 

Da li vam se dopao ovaj članak? Napišite komentar i recite nam Vaše mišljenje!

Pomozite nam da usrećimo i druge - podelite prijateljima na društvenim mrežama!

62 views0 comments

Recent Posts

See All

Комментарии


bottom of page