top of page
  • Writer's pictureWebelinx Love Story Games

Türkçe | Gençlik Draması'ndaki Maria, Peter'la tanıştığında kime Aşıktı?

UYARI

Aşağıdaki satırlar spoiler içerir.

Bu gönderiyi okumadan önce hikayeyi okumanızı şiddetle tavsiye ederiz.


Bir çok insan Aşk Hikayesi: Gençlik Draması'ndaki Maria Lopez hakkında ilginç bir gerçeği farketmiyor, bu yüzden bunun hakkında bir hikaye yazmaya ve bloga koymaya karar verdik. Muhtemelen farkında olduğunuz üzere, Maria'nın, bu seçmeli oyun için önemli birkaç özelliği var. Bunların bir çoğunu, her yeni bölümde öğreniyorsunuz. Ama, Maria'nın ilk görüşte aşık olduğu Peter'la tanıştığında hala Madrid'deki Miguel'e aşık olduğunu biliyor muydunuz?

Maria'nın güzel yeşil gözleri Peter'a bakıyor - Aşk Hikayesi: Gençlik Draması
Maria'nın güzel yeşil gözleri Peter'a bakıyor

Gençlik Draması'ndaki en kısa kız olan Maria, Madrid'deki büyükbabasının yanındaki geleneksel yaz tatilinde Miguel'le tanışır. Kendi kelimelerine göre, Miguel, onun Madrid'in bazı yeni cazibelerini farketmesini sağlamıştır.


Onun Hakkında Fazla Şey Bilen Bir Arkadaş


Maria, Oh Yeah clubda Peter'la tanışana kadar Miguel'e sırılsıklam aşıktı. O sırada, hala Miguel'le mesajlaşıyordu ve bahar tatilinde tekrar buluşmayı planlıyorlardı,

diyor iyi bir arkadaşı, ve sonrasında hikayesine devam ediyor:


Ancak, sonrasında Miguel'e, bu yeni çocuğa karşı oluşan ani hislerini anlatmaya karar verdi. Miguel, kalbi kırık bir şekilde ortada kalmıştı...

Herkesin Mutlu Olmaya Hakkı Var


Maria, yapması gereken şeyi yaptı, bu yüzden onu kimse suçlayamaz. Unutmanız ihtimaline karşı hafızanızı tazelemek üzere, Maria, Peter'ın ona en lezzetli pasta olduğunu itiraf ettiğini söylemek isteriz! Çooook tatlı, değil mi? İkisi de ilk görüşte aşkı hissettiklerini belirtmişlerdi.


Cennette Sorun?


Ancak, her ne kadar ruhikizi gibi gözükseler de, ilişkilerinde ciddi iniş ve çıkışlar vardı. Bunun temel nedeni, Peter'ın bazen gerçekten garip olabilmesi ve Maria'nın böyle pasif-agresif davranışları olan insanlardan nefret etmesiydi.


Ne düşünüyorsunuz, aşkları, bütün zorlukların üstesinden gelebilecek mi? Bilirsiniz, Maria'nın sol kaşındaki güzel beniyle, diğer çocuklardan ilgi görmeyeceğini kim iddia edebilir ki?


 

Kendi karakterinizle hemen & burada tanışın!

Doğrudan cihazınıza indirin!


Download Vampire Love Story Games for Android on Google Play

 

Bu gönderiyi beğendiniz mi? Bir yorum bırakın ve bize anlatın!

Herkesin duymasına yartdım edin – bunu, sosyal ağlarda arkadaşlarınızla paylaşın!

645 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page