top of page
  • Writer's pictureWebelinx Love Story Games

Türkçe | Aşk Hikayesi Oyunları: Amnezi ana karakteri, Sinan'la nasıl tanıştı

UYARI

Aşağıdaki satırlar spoiler içerir.

Bu gönderiyi okumadan önce hikayeyi okumanızı şiddetle tavsiye ederiz.


Aşk Hikayesi Oyunları: Amnezi ana kahramanının, Sinan'la ilk olarak nasıl tanıştığını merak ettiyseniz, bunun cevabı, nişanlarından tam bir sene önce tanıştıklarıdır. Bu, kulağa klişe gelebilir, ama gerçek şu ki, iyi şeylerin çoğu bazı olumsuz durumların sonucunda oluşur diyelim.

Sinan'la dansediyor - Aşk Hikayesi Oyunu: Amnezi
Sinan'la dansediyor

Bu seçimli aşk oyununda şöyle oldu.


Etkinlik


Hem ana karakter, hem de Sinan, katılmak istemedikleri bir düğüne davet edilmişlerdi, ama bu daveti reddedemediler – bu Cansu'nun düğünüydü. Sinan, Vision'da yeni işe girmişti ve burada fazla insan tanımıyordu. Yine de Serdar Cansoy'un yakın iş arkadaşı olduğundan, düğüne davet edilmişti.


O zaman Cansu evlenmiş miydi?


Muhtemelen şimdi bunun Cansu'nun evli olduğu anlamına gelip gelmediğini merak ediyorsunuz. Cevap hayır, ama gerçekten yaklaşmıştı.


Ne oldu?

Seramoninin başlamasından hemen önce, tüm misafirler rahat bir şekilde yerlerinde oturuyorlardı – neredeyse hepsi...,

diyor tereddütlü bir şekilde, etkinlikteki misafirlerden biri. O da Vision'da bir çalışan, bu yüzden, ismi sır olarak kalacak. Kendini fazla afişe etmek istemedi, ama neler olduğunu anlamamıza yardımcı olacak bazı bilgiler verdi.


Ana karakter ve Sinan, en arka sırada durmuş dikkat çekmemeye çalışıyorlardı. Dakikalar geçiyordu, ve gelin ve damat hakkında tek kelime edilmiyordu. Sonrasında Sinan, ana karaktere yaklaşmak için cesaretini toplamıştı. Onun, Serdar Cansoy'un kızı olduğundan tamamen habersizdi! Kullandığı kelimeler şunlardı:


Bence bu düğün bitti, ve ben de seninle dansetmeyi bekliyordum...

Ve böylece müzik olmadan dansetmeye başlamışlardı. Belki de Cansu'nun gözleri, ana karakterimizi bu durumdayken görmeseydi çok daha iyi olurdu.


 

Kendi karakterinizle hemen & burada tanışın!

Doğrudan cihazınıza indirin!


Download Vampire Love Story Games for Android on Google Play

 

Bu gönderiyi beğendiniz mi? Bir yorum bırakın ve bize anlatın! Herkesin duymasına yartdım edin – bunu, sosyal ağlarda arkadaşlarınızla paylaşın!

1,290 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page