top of page
  • Writer's pictureWebelinx Love Story Games

Türkçe | Pırpırların, Kızlardan Biriyle Çıkmasının Yasadışı OLMADIĞINI Biliyor muydunuz?


UYARI

Aşağıdaki satırlar spoiler içerir.

Bu gönderiyi okumadan önce hikayeyi okumanızı şiddetle tavsiye ederiz.


Aşk Oyunları: Romantik Gizem’in sonunda, Pırpırın romantic olarak kızlardan biriyle ilgilendiği ortaya çıkmıştı. Pırpırın, gelecekten geldiğini ve kızdan on yaş büyük olduğunu bildiğimizden, bu ilişki nasıl yasadışı olmuyor?

Aşk Oyunları: Romantik Gizem karakterleri: Pırpır, Mia ve Stephanie büyü yapıyor
Pırpır, Mia ve Stephane tarafından çevrilmiş

Bu yaş farkı, sihirli güçleri olmayan bir kişinin bakış açısından, fazla yada yasadışı gözükebilir, ama söz konusu büyülü toplum olduğunda bunların ikisi de söz konusu olmamaktadır.


İçerden Biriyle Ropörtaj


Bilinmeyen sebeplerden dolayı anonim kalmak isteyen büyücü uzmanımız,

Büyücülerin, diğer insanlardan farklı bir yaşam süresi vardır ve çok daha erken olgunlaşırlar

demektedir. O (o, bir erkek, bu kadarını söyleyebiliriz), sonrasında devam ediyor ve şunları açıklıyor:


Ortalama bir erkek yada kadın büyücü normal bir insandan neredeyse iki kat daha fazla yaşar ve onbeş yaşında olgunlaşır. Büyücülük kanunlarına göre, herhangi bir erkek yada kadın büyücü, bu yaşa geldiğinde, erişkin kabul edilir.

Yani, onbeş yaşın üstünde herhangi biriyle çıkmaya izin verildiğini güvenle söyleyebiliriz – tabi ki eğer siz de onbeş yaşının üzerindeyseniz. Bu yüzden, söz konusu büyücülük #aşk kanunları olduğunda Pırpırların korkacak hiçbir şeyi yoktur. #Büyücüler arasında #romantizm güzel bir şey, değil mi?


Geçmişle Bağlantılı


Büyücüler arasında, aralarında on-yaş-fark olan çiftlere rastlamak olağandışı bir şey değildir. Hatta, tarihteki bir çok ünlü büyücü çiftin arasında bu yaş aralığı bulunmaktaydı (daha fazlasını ileride yayınlanacak Tarihteki Ünlü Büyücüler gönderisinde okuyun). Herneyse, tüm bunları düşündüğümüzde, Pırpır’ın Aşk Oyunları: Romantik #Gizem’de on-yaş küçük bir kızla ilişkisinin neden herhangi bir büyücünün itiraz etmeyeceği bir şey olduğunu görebiliriz.


Söz konusu büyücüler olduğunda büyük yaş farkı sorun mu?


Hem evet, hem de hayır! Büyücülük terimlerinde, büyük yaş farkı elli+ yıl anlamına gelir (daha fazlasını ileride yayınlanacak Pırpırların Zaman Çizelgesi’yle Yakından Alakalı Büyücüler Hakkında Şok Edici Hikayeler gönderisinde okuyun). Aslına bakarsanız, Pırpırın en yakın arkadaşları böyle bir evlilikten gelir. Yuck, değil mi? Yani, eğer evet diyorsanız, hatalısınız! Büyücüler, normal insanlar gibi bile yaşlanmazlar, yani, hepsi 150 yaşına kadar genç ve taze gözükürler!!! 140 yaşında genç ve güzel göründüğünüzü hayal edebiliyor musunuz? Bu tarz avantajlarla, kim büyücü olmayı istemez ki?


 

Kendi karakterinizle hemen & burada tanışın!

Doğrudan cihazınıza indirin!


Download Wizard Love Story Games for Android on Google Play

Download Wizard Love Story Games for iOS on iTunes

 

Bu gönderiyi beğendiniz mi? Bir yorum bırakın ve bize anlatın!

Herkesin duymasına yartdım edin – bunu, sosyal ağlarda arkadaşlarınızla paylaşın!

121 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page